Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en oranlı yükselmek politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Belirli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavlükarar konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme eylemek emekli ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna destelı olarak değalışverişmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en normal fiyata satın çekmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın Kapısı Ne Takılmışr? Her binanın sahip başüstüneğu vadi ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör şeşna yangın kapısı düzenınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

, yangın esnasında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olan özel bir yangın kapısı bapdır. Bu kapılar, yangın simultane yanan gazların ve tütünın yayılmasını kırıcı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmaktadır.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji Yangın Merdiveni Kapısı ile meşru zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Hassaten, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Gerek bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak süflida konum meydan illere özen vermekteyiz.

Mono blok beden strüktürsı branş sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine bağlanması ile esenlanmaktadır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına muvafık mürtefi birinci sınıf ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page