Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Özellikle hassas ve giranbaha materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, hariça esaslı açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

üste, astım ve bronşit kadar solunum yolu emrazıyla birliklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın bapları temelı asıl birlikteşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı cam ve ısıevet dayanıklı ahşap kabilinden.

Binalarda belli standartlarda yer alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Gömlek adetsı: Binaların misil nüshası bapların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı dokumalarda her katta bir pare ivedi çıkış bapsı vaziyet almalıdır. Faziletli katlı mimarilarda katlar arasındaki geçişlerde bile kapılar bulunabilir.

Genel amacı insanların binayı beis gıyaben vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arsa kızılır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağdaş layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

Yangın veya müstacel mevki vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Kapı ilişkilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına amil olabilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de dumanı maktu ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli kucak oluşturur.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele allıkınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de olağandan önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu ürkü evet ve bulundukları Yangın Merdiveni Kapısı vadiı terk etmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma mevla olan baplar sayesinde insanların ürkü durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlanır.

Report this wiki page